Ørslev Landsbylaug

En sneklædt Kagstrupvej i Ørslev
Kontaktoplysninger

Formand Kjeld Kampp Rasmussen
Nygårdsvej 4, Ørslev
4100 Ringsted
Tlf. 56 38 10 08

Lokalområdet

Ørslev-området kendetegnes ved åbne vidder med landbrugslandskab og mulighed for naturoplevelser. Der bor ca 900 borgere i området (maj 2014).

Der er heller ikke langt til de nærmeste skove, som hører under Giesegård gods. Her kan du opleve naturens lyde og nyde det vide udsyn over de bløde, lave bakker. Alligevel er Ringsted centrum og stationen kun 20 minutters kørsel væk.

Ørslev er også byen hvor borgerne kan mødes i alle faser af livet; børn og børnefamilier kan mødes i leg og fællesskab på naturlegepladsen. De unge vil opleve, at det ikke er nødvendigt at tage til Ringsted for at møde andre unge for byen har både pizzeria og grill. I Ørslev er der både ungdomsklub og skaterbane samt en klub for miniracere. Et bredt udbud af idræt som f.eks. fodbold, håndbold, badminton eller crossgym er der også.

Kulturhuset, som er under etablering, er mødested for spisning, ungdomsklub, Sjællands Mini Race Klub, billedværksted og syklub samt mange andre aktiviteter.

De ældre borgere har mulighed for at mødes i seniorklubben, som holder til i Kastaniely, hvor der også er beskyttede ældreboliger.

De daglige indkøb kan foretages i lokalområdet som både har en Dagli’Brugs og en delikatesseslagter.

Hele fem nærrekreative stier omkring Ørslev gør det let at komme ud i naturen i hverdagen.